S dolaskom svakog novog kalendarskog mjeseca pojavljuju se nove garancije nekog završetka beskrajnih pregovora između Grupe Bernard Tapi (GBT), Full Tilt Poker (FTP) i Ministarstvom pravosuđa (DoJ) o stjecanju imovine GBT FTP.В petak Вендин H. Эолис iz novina "Igrač" citirao odvjetnika GBT Бехнама Даянима, koji je rekao da je kod njega "postoji znatan povjerenje u izglede za završetak transakcije", uz pretpostavku da relevantne strane, možda će moći da se pridruže pero "do kraja prvog tromjesečja". Komentari Даянима pojavio točno mjesec dana nakon što je izjavio da je navodno 16,5 milijuna dolara neplaćenih dugova, potraživanja FTP profesionalnim igračima u poker, plus otkrivanje drugih неуказанных financijske obveze predstavljaju "ozbiljnu prepreku" za transakciju.Эолис također citirao nekoliko anonimnih odvjetnika, "nemaju bliske veze" sa pregovorima o sporazumu, "ali dobro obaviješteni ili onog razloga", koji su predložili nekoliko razloga koji posao sada može biti čvršće.

Glavni među slastica u ponudi ove pravne Dubokim Gutljaja, imao je otkrivenje o tome da je od tada, kao Дайаним u veljači zabio anksioznost o tome da je transakcija je u opasnosti, "kasno stigla investitor" je, navodno, dodao svoju financijsku potporu naporima GBT možete li pobijediti u kosti. Laurent Tapi od GBT rekao još u rujnu, što GBT će se osloniti na ono treće strane će se dio financijskih opterećenja za stjecanje FTP, tako da je nejasno da li je to zaista novi izgled na sceni ili netko, konačno, odlučuje sam sranja ili otići iz banke oporezuju li se porez dobici u igrama na sreću na Internetu.

Također je izvijestio da je GBT ostvarila napredak u razvoju "više od konačni plan" za obnovu ostataka duguje igračima FTP izvan SAD-a oporezuju li se porez dobici u igrama na sreću na Internetu. Pretpostavlja se da je puni iznos financijske obveze FTP oplemenjena, iako je ta jasnoća je offset pretpostavka o tome da je "oskudna dokumentacija", koji je dostupan na gore kredite igrača, učinit će naknadu za ove dugove upitna rečenica легальны li web stranice za online kockanje. Da li će išta od toga biti bilo koja vrijednost?Pitajte nas opet u sljedećem mjesecu!Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра sigurni je li web stranice za online kockanje.