Dok Голубчику bi se suočiti do 20 godina zatvora, on je shvatio da je postigao sporazum, u skladu s kojim tužitelji preporučili služiti kaznu iza rešetaka u trajanju ne više od 21-27 mjeseci ruth Chris hard rock casino biloxi.

Tužitelj je Julie Scott возразила, jer drugi hobi Сайкали je kršenje zakona, trebao bi vježbati u zatvorskoj ćeliji.Сайкали je prethodno bio kažnjen 22,5 tisuće dolara za ilegalnu букмекерскую ured još 2006. godine, u okviru projekta "Ametist", zajednički rad Royal canadian mounted police, policija provincije Ontario i policije u Ottawi.Сайкали je priznao da je bio administrator web-stranice the ring, koji je radio stope na iznos od oko 5 milijuna dolara, a zaradio je oko 1,2 milijuna dolara u nešto više od godinu dana rada.Сайкалей također je djelovao kao agent, sastanak s igračima, čineći klađenje na sport, za obradu novčanih transakcija online poker con soldi veri. Sudac Jesse Am Фурман, čini se, nije se složio s ovom preporukom. U studenom je 57-godišnji Голубчик dogovorio s odvjetnika Južnog okruga New Yorka, o prepoznavanju sebe krivim za sudjelovanje u zavjeri s ciljem reketa.Голубчик je također dogovoreno da oduzme novac i imovinu u iznosu od 20 milijuna dolara poker na ipad za pravi novac.
Obraćajući se sucu Hugh Фрейзеру, Энгель pokušao predstaviti svog klijenta zanemariva винтиком u radu ringa i izrazio prilično опрометчивое komentar da ako Сайкали ode u zatvor, on će propustiti sezonu golf poker na android za pravi novac. U međuvremenu, sjeverno od granice kanadski kladioničar, koji se bavi online stope na kreditne kartice, bio je osuđen na 18 mjeseci zatvora 5 žestok utor oyna. Benny Манассери, navodni vođa skupine, još nije pojavio pred sudom 5 besplatnih toplih mjesta.