Savezni tužitelji SAD ne žele dopustiti okrivljenika operatoru on-line klađenje na sport Wei Сенгу "Polu" Пхуа napustiti zemlju, dok se nastavlja njegovo suđenje, bez obzira na to, ostavlja li on svoj zrakoplov Gulfstream vrijednošću od 48 milijuna dolara kao kolateralna. Doista, gospodin Пхуа tužio na tom predmetu, iako je neuspjeh priznati svoju krivnju na duže vrijeme разлучил ga sa životom i obitelji". Odvjetnici Phua, smijali nad ovim "neiskreno" argument, ističući da jedva Ministarstvo pravosuđa moglo mirno razgovarati s таможенниками o potrebi da se omogući Phua vratiti u zemlju. U petak, tužitelji su pokušali spasiti svoj slučaj protiv Phua nakon što je okružni sudac SAD-a Andrew Gordon je u utorak odbacio neodoljiv dio svojih dokaza definicija francuske riječi rulet.

Tužitelji također su izjavili da može uložiti žalbu na odluku Gordon o dopuštenosti oštećene dokaza Žalbenog suda Devetog okruga u San Franciscu. Više od toga, odvjetnici Пхуа inzistiraju na tome da njihov klijent "ne ide pobjeći; on nastoji da dokaže svoju nevinost i vratiti svoj ugled.

U petak tužitelji опротестовали želja Пхуа napustiti zemlju, tvrdeći da je, budući da Пхуа nema valjanu vizu, da ga ne mogu pustiti natrag. lipnja, iako kakvi dokazi će predstaviti optužbe, ostaje misterija zaključajte sve besplatne online kockanje web stranice. (Mi volimo misliti da Чеснофф zatim je izbio energetski izvedba Let It Go, dok je Phua ga je pratio na prijenosni tipkovnici Casio.) Sud nad Пхуа bi trebao početi u Vegasu 15. Preostalih sedam optuženih, uhićen zajedno s Foix, već davno napustili Sjedinjene Države; šestero zaključila sporazume o priznanju krivnje s vladom, dok se optužbe protiv jednog optuženog su ukinute zaključajte sve besplatne online kockanje web stranice.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра blokirati sve kockanje web stranice u velikoj Britaniji.