iGaming Asia Kongres je završio cool stranku, održanoj u čast bivšeg predstavnika gaming industriji Ted Лоха cajas de herramientas para slot. Događaj je održano u vlastitom irski pub mletačke Makao, je sakrio u dugim hodnicima luksuznog odmarališta, i tako sudionika tretirani s cool navečer piće i metež, a sve u znak poštovanja prema čovjeku, kojeg su zvali Копейщиком slotovi za vještine ведьмак 3.
Mjesto je odabrano, jer Lo i njegovi prijatelji često su posjetili ovaj specifičan bar tijekom svojih brojnih putovanja u kineski kockanje enklave, proveo mnoge noći, zabavan sat sa pintu "Guinness" u ruci revija na mjesta za vještine ведьмака 3. Posjetitelji su platili 55 dolara unaprijed, da se ulaz, i to je uključivalo sve što možete sipati sebi u grlo do 10 navečer, u vrijeme kada se to vratilo na vas, kupuju svoje piće poker u kosti ведьмака ne radi.
Improvizirano vrt značilo da su gosti mogli osjećati tako, kao da su na булыжной most u blizini temple bar u Dublinu, i iako to nije bio najluđi party u povijesti gaming industrije, to je bio irski bar u Makao, tako da se ne žale na nešto!Provjerite ponovo kasnije u tjednu da saznate više o zabavama, ne zaboravite pogledati SLIKE automat stablo bogatstva jade dragon vječnost. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра automat stablo bogatstva.