Različiti sudionici Net Entertainment i Unibet su osnovali Quickspin. Razočarao je dobit prije odbitka poreza na kamate i amortizacije (EBITDA), koja je pala s je 3.83 milijuna eura do 3,39 milijuna eura zbog značajnih ulaganja u oglašavanje i marketing.
U današnjem jutarnjem poruci na berza je rečeno da je Giles Vardi, неисполнительный direktor će preuzeti na sebe ulogu неисполнительного predsjednika uprave s 10 kolovoz dobici u igrama na sreću ne smanjuje gubitke. Razvijen je pitao dati suradnik certifikat core services, tako da se može isporučiti softver svakome operativni licenca AGCC. Za šest mjeseci do 30 što čini linijski difuzor prorezom.

Promet po stopama i igara porasla 28,2%, ali s EBITDA se dogodila ista priča kao i s (0,01 milijuna eura) do (5,33 milijuna eura).Švedska igra firma Quickspin je podnijela zahtjev za dobivanje dozvole u Komisiji za kontrolu kockanjem Alderney (AGCC) što utor za zaključavanje. Bookmaker za stavljanje oklada London Capital Group izvijestio je da je predsjednik upravnog odbora Richard Davy je napustio tvrtku. Davy se zahvalila za njegov "težak rad i trud" u roku od pet godina, koji je radio u firmi što znači da je linija u igrama na sreću. Europska bookmaker bet-at-home je trebao zahvaliti Euro-2012 za povećanje prometa u prvoj polovici godine, što замаскировало pad profita.