Ali tjedan dana kasnije burza potvrdio je da joj je IT sustav je "oštećen vanjske intervencije", što je dovelo do gubitka više od 2.300 биткоинов u iznosu od više od 1,5 milijuna dolara u to vrijeme. U priopćenju poljskog državnog odvjetništva navodi se da su "Žrtve pojedinci koji nisu podnijeli obavijest o šteti, može voditi takve obavijesti izravno na odvjetnika Łódźa mousse pour table de poker. U to vrijeme tvrtka nije spomenula o lamanje softver ili gubitka sredstava. Pokrenuta je u 2012 кивами 2 1000 žetona za poker. Napad se dogodio nakon što je Bitcurex najavio da će dodao više slojeva na svoju platformu.
Vlasti Poljske istraživali zatvaranje Bitcurex, već dugo vremena radi биткоин-burze u zemlji. godini, Bitcurex obradio биткоины u Poljskoj u iznosu od više od 50 milijuna dolara u 2016.
Burza je rekao da je također uspostavio certified odjel za usklađenost, koji će biti pod kontrolom Poljske udruge udovoljavanju zahtjevima za procjenu rizika klijenata i pružanje zaštite osobnih podataka kk kineski poker android 1. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. U priopćenju Bitcurex izvijestio svojim korisnicima, da je imala "problema s ažuriranjem", što je izazvalo tvrtku "privremeno obustaviti zamjenu, jer oni rade na vraćanje usluge" kje igrati poker za denar.

Isključivanje je trajalo četiri dana, prije nego što Bitcurex nastavlja svoje aktivnosti.