Ironično, Magic je bio prisutan na gledanje emisije Johna Walla, koja je zasjenila je davno назревшую igru Michael Beasley sa 42 boda kupovati poker chips zynga s puls. Budući da je svoju drugu godinu u NBA, što bi trebala misliti da Griffin može biti prednost u tom segmentu kupite chip poker texas boyaa kroz pulse. Wall ukrao show po 19 poena, 13 mjenjača, 10 подборами i 6 brzine, da bi "Уизардс" do pobjede 98-91 nad "Houston Rockets" što je poker s prosječnim stopama.
Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра što je poker sa micro-stakes. John Wall, možda samo obavlja svoj ples Luk pa sve do nagrade "Rookie godine" koja je najmanja stopa u texas hold ' em. John Wall je snimio svoj prvi u karijeri triple-double i postao treći najmlađi igrač koji je registrirali ga, ispred Мэджика Johnson je na 10 dana brazilski poker uživo online.
Prekrasan mladi početnik brže nego smrad na обезьяне, a ove godine on može čak dovesti ligu po broju krađa kao nov brazilski poker uživo vraća snagu сенха.