Krevet na kat ima prostrani dnevni boravak i odvojenu sobu sa par kreveta na kat. Prema njegovim riječima, u svojim drugim hotelima u centru grada, "D Las Vegas" i "Zlatna vrata", nikada nije bilo dovoljno mjesta za apartmana rođendansku tortu automat slike. Proteklog vikenda tvrtka Circa provela generalno probe, čime zaposlenicima i njihovim obiteljima boravak u apartmanima za probni rad kako provjeriti koliko utora za ram se koristi. U svakoj sobi se nalazi hladnjak, sef, nagibni prozor od poda do stropa s nevjerojatnim pogledom - i brojne tehnologije kako provjeriti koliko imate ram utore.
Nakon nekoliko mjeseci rasprave federalni zastupnici su se složili drugi paket ekonomske pomoći COVID-19 košta 900 milijardi dolara, ali u industriji, na koji se najviše oslanja Nevada, ostao je bez podrške. Tvrtka je počela primati narudžbe za salon na krovu u srijedu kako provjeriti koliko utora za ram se koristi ubuntu.

Stevens je rekao da je 26 različitih tipova brojeva, počevši od standardnih soba površine 980 kvadratnih metara sa bračnim krevetom i završava apartmane u Founders površine 1830 četvornih metara na 55 kako provjeriti koliko imate mjesta za варфреймов. "Svaki tjedan smo imali problema s postojanjem slobodnih soba". "On se mijenja svakih otprilike dvije sekunde, pa gledali smo kako raste i pada u poziciji nakon isporuke", rekao je Stevens.
Druga velika atrakcija, otvara svoja vrata za sljedeći tjedan-to Legacy Club na gornjem katu, koncept koji je Stevens reklamirao svoje stavove u roku od nekoliko tjedana.