Među tih kupaca javne i privatne lutrije, operateri online igre, kao što su 888, i casino plemena na kopnu u SAD-u kako se netko prestati igrati igre na sreću. veljače 2016 kako vratiti mjesta za uroka 5e. Uz sve gore navedene Pariplay surađuje s GamCare, vodeći pružatelj informacija, konzultacija, potpore i besplatne savjete o prevenciji i liječenju problematičnih kockanje.
godine platforma je nadograđen brojnim promjenama u očekivanju skorog pokretanja verzije 2.0 SMTM do kraja 1 u prvoj polovici 2016 godine slot igre čarobnjak iz Oza download. Pariplay također će ponuditi demo verziju X-O rađa se konceptualni®, prvi mjesta, temelji se na partnerstvu sa vodeća tvrtka za proizvodnju stripova Valiant Entertainment, koji se planira pokrenuti do kraja četvrtine 1 2016. Osnovan 2010 godine, sa sjedištem u Tel Avivu, Izrael i na otoku Man, naš tim ima više od 40 igre stručnjaka, stvoreni kako bi zadovoljili zahtjeve naših kupaca u dinamičnom i konkurentnom okruženju slot igre čarobnjak iz Oza besplatne kovanice.
Uveli smo razne odgovorne igre alati i mehanike u skladu s različitim propisima, standardima i dali igračima sofisticirani alat za samo-isključivanje, koji im nudi jednostavan način za upravljanje svojom igrom navikama. To su SMTM tvrtke, moderna platforma za igre u pravi novac, društvenih i mobilnih igara, kao i brandovi iLottery mjesta s najvišim rtp.
Trenutno Pariplay pruža svoje sustava i igre klijentima u Europi, Sjevernoj Americi i Africi. U portfelju Pariplay predstavlja više od 100 online-mjesta, igre s instant dobitkom, scratch kartice, igre, bingo i keno, uključujući i više od 40 naslova na HTML5, optimiziran za igre na svim uređajima.