Igra jedinica Scientific Games, koji uključuje igre operacije, prodaja automata, igara sustava i desktop proizvoda porastao je za 1,4 posto, na 454,6 milijuna dolara.
Koeficijent neto duga tvrtke također je pala na 6,7 puta u odnosu na двенадцатимесячной dobit prije odbitka kamata, poreza, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) u odnosu na 7,4 puta u 2016 gg poker s. r. o. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.

Ukupni neto dug tvrtke do kraja rujna iznosila je 7,98 milijardi dolara gg poker pokrenite ga dvaput рейком. Scientific Games objasnila poboljšanje pokazatelja neto gubitka pozitivne profitabilno, koji je skočio na 170 posto, na 90,6 milijuna dolara gg poker pozovi prijatelja. godine. U poruci za razmjenu SAD-Scientific Games je saopštila da je neto gubitak tvrtke pala je na 59,3 milijuna dolara s 98,9 milijuna dolara u istom razdoblju prošle godine. Pouzdan igre, lutrija i interaktivne segmente tvrtke Scientific Games kotira na burzi Nasdaq, pomogao smanjiti gubitke tvrtke u trećem kvartalu 2017 joga говернадор poker 2. U međuvremenu, prihodi Scientific Games porasla za 7 posto, na 768,9 milijuna dolara zahvaljujući povećanju u svakom od igre, lutrija i Interaktivne segmenata. "Mi razvijamo naše poslovanje proširujemo asortiman naših proizvoda, poboljšavamo naše procesa, povećanje operativne marže, выплачиваем dugove i postigli pozitivne rezultate", rekao je Kevin Шиэн, glavni izvršni direktor Scientific Games.