Prihodi od budućih lutrija bi otišao na financiranje škola i stipendije nakon završetka srednje škole. Za donošenje zakona Saint-del-Marsha (R-Эннистон) potrebna je velika većina u 21 glas. Marsh je dao naslutiti da su od tada neki republikanci su prešli na drugu stranu 4225 blackjack oak dr. Mckinney texas 75070. Skupio je 19 osoba u 13 protiv 4217 blackjack lane edmond ok.

Od projekta, možda će morati odustati, iako ПравительствоКей Ivey je izjavu nakon glasovanja, podržavajući zakon i podržavajući njegovo uskrsnuće 4201 blackjack oak drive Mckinney texas. Današnje glasanje u Senatu u Alabami potvrđuje da je potrebno napraviti više posla, jer je ovo pitanje previše važno, da ne bi to pravo", rekla je ona.
Marsh je izrazio razočaranje kolegama, koji je obećao podršku za to, da on nije bio "iskreni broker". U utorak, Senat Alabame odbacio zakon koji propisuje provođenje referenduma u cijeloj državi o budućnosti igri krajoliku države, ali samo na jedan glas kakav stav je anti-otmice u pokeru.