Pretpostavlja se da sustav radi do travnja. Komisija za kockanje Massachusetts sada je odgovorio na kritike, navodeći da zvaničnici žele da biste bili sigurni da sustav radi ispravno, prije nego što će biti instaliran.

Kašnjenje je uzrokovano činjenicom da je komisija htjela bi bili sigurni da sustav radi ispravno, ali ne brzo. U međuvremenu, član upravnog Odbora Massachusettsa za kockanje Кристл Kelly je rekao da je savjet da malo razočaran kašnjenja, ali nije u pitanju dostupne utore za dobivanje vize u Chennai. Dok će sustav biti spreman za instalaciju u narednih nekoliko mjeseci, vijeće smatra da nema razloga za uzbunu koeficijenti texas hold ' em pokera preflop. S kontrolom igre igrači će imati mogućnost da postavite proračun tijekom igre na automatima na temelju toga koliko su spremni izgubiti rangiraju ruke za poker na preflop. To ne sprječava igraču da igra igre na sreću, samo im daje znanje o tome što su postigli instaliran iznosa.Плейнридж prvi put je otvoren krajem lipnja, i trenutno se nalazi u sustav još uvijek razvija pregled napad najbolji u slot feral druid.

Važno je da se sustav je postavljen na praktičnost u upotrebi, budući da mnogi stariji klijenti uživaju automata. Prema Crosby, Плейнридж-Park će postati prvi casino, koji će se takav program u Sjedinjenim američkim Državama, i jedan od rijetkih u svijetu. Uglavnom, projekt je kompleksan, jer takav veliki izbor praćenje nikada nije bio korišten u SAD-u. Steven Crosby, predsjednik Gaming komisije, u odgovoru na kritike održao intervju sa predstavnicima MEDIJA i staviti točku u ovom pitanju kako vratiti gubitke u igrama na sreću.