Poznat roditelj: Tvrtka Mr Green Limited, sa sjedištem u predgrađu Valletta Sliema je licenciran od strane regulatornih tijela u velikoj Britaniji, Danskoj, Irskoj, Švedskoj i Malti, dok je njezin roditelj je kupio britanski div sportskog marketinga William Hill u 2018, u okviru transakcije u vrijednosti od oko 242 milijuna funti (316 milijuna dolara) casino x depozit kodove.

"Naša istraga je otkrila sistemske nedostatke kao i u pogledu društvene odgovornosti tvrtke "Gospodin Green Limited", tako i u odnosu na mjere za borbu protiv pranja novca, koji se osvrnuo i na značajan broj klijenata u svojim online kockarnice kakve su šanse za craps. Potrošači u velikoj Britaniji imaju pravo znati, da postoji sustav provjere i ravnoteže, koji će im pomoći da ostanu u sigurnosti i osigurati da igre na sreću ne predstavlja kazneno djelo, a mi ćemo se nastaviti boriti s operaterima koji ne uspiju u ovoj oblasti". kakvi su izgledi svakog ruke u texas hold ' em.
Regulator je precizirao da su upalili jednog igrača, kome je bilo dozvoljeno da pobijedi, a potom izgubiti u kockanje oko 50 000 funti sterlinga (64 466 dolara), bez obzira na gubitke od oko 210 000 funti (270 837 dolara) kakve su šanse za dvostruka nula u ruletu. Očitati izjava Watson.. gdje se nalazi utor za backup mykey.