Simon Collins dao ostavku na mjesto generalnog direktora i po cijenama i igre u News velika britanija, odlučivši vratiti se u start-up prostor najviše plaćaju automata 2021. Collins je bio imenovan doktor medicinskih znanosti u igri podjela izdavača britanske novine u studenom 2019 godine, gdje je nadgledao brandova kao što su фэнтезийная nogometna igra Sun Dream Team, Sun Bingo i Sun Racing. On je postao suosnivač davatelja online igre Igre Realms u 2018, a više od 20 godina osnovao Cashcade, koji je bio više poznat kao vlasnik Lukav Bingo najviše plaćeni automat online. Generalni direktor Sun Joe Bucci (Jo Bucci) će nadgledati odjel klađenja i igara novinske marke nakon odlaska Коллинза, u portfelj koji također ulaze Vegas Sun, Sun Win i Sun Play.
Bucci također će preuzeti ulogu upravljačkog tima Snova, koja je najveća komercijalne фэнтезийной nogometna igra u velikoj Britaniji, s više od milijun jedinstvenih igrača. Govoreći o svojoj brizi, Collins je rekao: "dobio Sam veliko zadovoljstvo od svoga boravka u News UK redoslijed stopa kod no limit texas hold ' em. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa takvim talentirani tim na razvoju nekih od najpopularnijih igraćih proizvoda u velikoj Britaniji - od Dream Team do Sun Bingo."Međutim, moji korijeni i moje srce - leže u sferi startups, i zavođenje novih mogućnosti tamo je jednostavno previše jak".
Generalni direktor bežične Scott Taunton je dodao: "želio bih iskoristiti ovu priliku da se zahvalim Simon zbog svog napornog rada i poduzeća u posljednjih godinu dana. Simon je vodio momčad po cijenama i igrama na važnom trenutku, fokusirajući se na razvoj novih proizvoda zajedno s porastom prihoda u tom području". stope izvan reda texas hold ' em.