Britanski operater online kockanje GVC Holdings prikazuje svoje brandove iz Češke Republike na temelju svojih uvjerenja u tome da novi način licenciranja u zemlji ne radi.

Krajem prošlog tjedna, lokalni partner turnira PokerArena je izvijestio da je češka web stranice brandova GVC Bwin i PartyPoker su izvijestili svojim klijentima da, iako je tvrtka podnijela zahtjev za nove češke igraće licence, GVC od tada je došao do zaključka da je novi češki igra zakon "nije u skladu s načelima Europske Unije" casino klub motor city lca. GVC privremeno povukao svoje brandove, uključujući i Sportingbet, sa češkog tržišta, početkom ove godine u skladu sa zahtjevima svojih novih licenciranih programa u bilo mjesta mora biti memorija. Ali, čini se, obustavljanje aktivnosti čeških kupaca sada će postati trajna ili, barem, dok se u češkoj zakonodavnom tijelu ne возобладают više hladnokrvne poglavlja u bilo mjesta mora biti moja memorija. GVC je inzistirao na tome da podržava želju vlade da unesu red u svom on-line tržištu, i nada se da vlasti shvataju da je njihov cilj može postići samo u slučaju, ako operateri će vidjeti vrijednost u stjecanju lokalnih licenci.

Do početka tog dana klijentima su govorili, da za svoje buduće aktivnosti na web stranicama GVC će biti ograničena priključka ih sredstava. Interes za novom profilu češko tržište je, blago rečeno, umjeren.

Dok dobavljači tehnologije, kao što su Playtech, predstavili su svoje proizvode online operaterima češke licencom, samo je jedan poznati međunarodni operator – brand PokerStars od Amaya Gaming – počeo s radom na novom češke dozvole, unatoč činjenici da je novo tržište je stupio na snagu prije pet mjeseci. Kod operatora postoji niz razloga izbjegavati Češke Republike, uključujući uske porezne stope, koje se kreću od 23% od zarade od klađenja do 35% za online automata u bilo mjesta mora biti dostupna moja memorija. Tu je i kontroverzna program Czech Point, koja zahtijeva registraciju novih on-line računa u oznakom centrima državne uprave, što je, prema mišljenju međunarodnih operatora, nepravedno favorizira lokalnim operaterima stope, kao što je Fortuna ili Sazka. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.