Analitičari P Morgan Securities (Azijsko-Pacifička regija) Ltd D starinski drveni držač za poker žetona. Li je dodao, pozivajući se na vodič Wynn group: "Iako je rezervacija na Kineske Nove godine stavljen negativan utjecaj, uprava očekuje da će Kineska Nova godina će biti sličan Zlatnu tjednu listopada" u smislu potražnje potrošača bušilica za čavao za vinil prilaženje. Kod ynn Macau Doo na kraju godine je preostali dug u iznosu od 6,35 milijardi dolara u usporedbi s 5,96 milijardi dolara, tri mjeseca ranije. listopada alat za probijanje spoja vinil prilaženje. Kim i Derek Choi je navedeno u bilješci je u četvrtak da je, iako je pozitivan EBITDA Wynn Macau u četvrtom kvartalu je bio "sasvim pristojan" u usporedbi s tržišnim konsenzus, koji je očekivao 30 milijuna dolara, "ne možemo misliti, da je u ovom trenutku ispis izgleda unatrag, s obzirom na vjerojatni dim kratkoročni trendovi u proljetni festival i prvom tromjesečju 2021, na pozadini nedavnih i vremenskog ograničenja na putovanja u Kini".
Ндрю Li, analitičar iz Hong konga u Jefferies LLC, rekao je u svom dopisu je u četvrtak da je Vodič Wynn group je "relativno više optimističan o izgledima" za tržište Makao "u odnosu na nedavne komentare drugih operatora" kako mogu prekinuti kockanje na Internetu. Promet društvenih igara IP u Makao u četvrtom tromjesečju dosljedno porastao na 5,6 puta i iznosio 4,58 milijarde dolara kako mogu promijeniti svoj telefon u otvoru za kartice.

Kod tvrtke bio je 2,43 milijarde dolara u gotovini ili ekvivalentima, kao i pristupačne pozajmljenih sredstava u iznosu od 343,5 milijuna dolara.ynn Resorts je završio kompletnu 2020 godine uz operativni gubitak od 1,2 milijarde dolara, što je značajno razlikuje od profita u iznosu od 878,3 milijuna dolara SAD-u, objavljen u prethodnoj godini.атт Maddoxa, rekao je u komentaru na rezultate, da je "ohrabren napretkom" grupe i smatra da se nalazi na "putu za oporavak nakon pandemije".ut Wynn Resorts je navedeno u oglasu o rezultatima u pogledu operacija u Makao: "Neki Covid-19-određene zaštitne mjere, kao što su ograničenje broja mjesta za desktop igre, povećanje udaljenosti između aktivnih automata i testiranje ulaz za posjetitelje, kao i zahtjeve koji se odnose na kontrolu temperature, nošenje maske, medicinskih deklaracije i potvrde negativnih rezultata testova na COVID-19, ostaju na snazi i sada."Mjere koje su otkazane ili, kako se očekuje, biti će otkazan, može se ponovno staviti u slučaju štetnih događaja", - upozorio u društvu.. Ovo je link na tjedni odmor u kontinentalnoj Kini, koji pokriva Nacionalni dan zemlje 1 kako mogu tužiti casino. Međutim, to je bio samo oko četvrtine razina do Covid-19, objavljeno je na kraju 2019 godine. Neto gubitak u zadnjem kvartalu 2020 godine drastično smanjen u usporedbi s neto gubitkom od gotovo u 280,7 milijuna dolara u trećem kvartalu ove godine.ynn Macau Ltd objavio je operativni gubitak za četvrti kvartal 2020 godine u iznosu od 74,3 milijuna dolara, što je daleko manje nego gotovo 280,7 milijuna dolara u trećem kvartalu.