Casumo dobila licencu za kockanje aktivnosti u velikoj Britaniji u studenom 2014. Tvrtka ima licencu za vođenje udaljenih igara od UKGC i Upravljanje za kockanje na Malti casino golf course tucson az. UKGC je također dovela je sedam primjera kako Casumo nije bila u stanju da pravilno zaštitite svoje online platforme od koristi za pranje novca. Tvrtka je dobila dozvolu za sportsko klađenje je u srpnju 2019 godine kako pobijediti slot igre u casinu. Pravila UKGC zahtijevaju da operatori iGaming istražuje bankroll klijenta, kada je njihova aktivnost može ukazivati na problem s kockanjem kako pobijediti na automatima bioshock.
U međuvremenu UKGC dalje odrediti velike novčane kazne na igre operatori, uhvaćene u neusklađenosti postojećih mandata kako pobijediti automata. "Ovaj slučaj je bio pozvan planiranim aktivnostima u skladu sa zahtjevima, i svaki operater mora znati da ćemo i dalje donositi odlučne mjere protiv onih koji ne povećava standarde", - rekao je izvršni direktor UKGC Richard Watson kako pobijediti na automatima Australiji.

U 2018 operator iGaming je kažnjen sa 8 milijuna dolara za slične nedostatke u području propisa vezanih uz kršenje mjere za borbu protiv pranja novca i nedostatak registraciju igrača s visokim ulozima. Casumo izjavljuje da s 2018 godine, značajno unaprijedio svoje protokole za borbu protiv pranja novca i društvenom odgovornošću automat sweet bonanza za pravi novac.
Komisija za kockanje velike Britanije (UKGC) kažnjen operatora online kockarnice i kladionice Casumo na 6 milijuna funti (8,28 milijuna dolara) za prekršaje u području društvene odgovornosti i borbe protiv pranja novca demo-utor sweet bonanza božić.