Stranica Daily fantasy sports FanDuel s obzirom na novi krug prikupljanja sredstava, koja može procijeniti tvrtku najmanje 1 milijardu dolara demo verzija automata rise of olympus. Nekoliko izvora rekli Fortune o kratkoročnim i dugoročnim planovima škotske tvrtke i dalje zadržati svoj plašt kao svakodnevnu stranice fantasy-sport broj jedan besplatne slot igre rise of ra.

Cilj Фандуэля se sastoji u tome dodati barem još 100 milijuna dolara u posljednjem prikupljanja sredstava, dodavanjem ih na 88 milijuna dolara, koji je već okupio nakon brojnih pokušaja prikupljanja sredstava, uključujući i 70 milijuna dolara od grupe investitora, koji uključuje Shamrock Capital Group, Kohlberg Kravis Roberts & Co i NBC Sports Ventures. Tvrtka nije otkrila procjene vrijednosti toga prikupljanje sredstava, iako izvori su izvijestili Fortune, koji iznos je dostigao gotovo 400 milijuna dolara rise of merlin utor za rtp. Ovaj put Фандуэль postao ambiciozniji, нацелившись na broj koji će ga prvi dnevni sportski sajt fantasy, stoji deset znamenki.Мозговому тресту kompanije tek treba odrediti s planom akcije, iako je izvijestio da je upravni odbor će nastaviti izvršenje plana u bliskoj budućnosti, s ciljem ubrzanja rasta klijente i privući više profesionalnih sportskih timova.Фандуэль već ima impresivan popis partnerskih odnosa sa mnoštvom NBA klubova, uključujući "Cleveland Cavaliers", "Dallas Mavericks", "Orlando Magic", "Brooklyn Nets", "New York Knicksa" i "Chicago Polufinalu.

Tvrtka također je ušao u posao sa najviše NBA i "Вашингтонскими краснокожими" iz NFL top-10 dobitaka u igrama na sreću svih vremena. Brojke prihoda tvrtke odražavaju rastuću popularnost industriji top 10 ruku u pokeru. Prihodi za 4 kvartal 2014 godine dosegao 37 milijuna dolara, što je znatno bolje nego što je 7,4 milijuna dolara, koje je zaradio u istom razdoblju u 2013 top 10 indijskih online-casino. Krajnji cilj kompanije je da postane javna 2016, ali u ovom trenutku osnivač i generalni direktor FanDuel Nigel Экклз izjavio je novinama Herald Scotland, da je glavni zadatak kompanije - "zadovoljiti potražnju" top 10 ruku u texas hold ' em.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.