Objavljivanjem svoje izvješće za treći kvartal 2016 godine, Kambi Group plc je najavio povećanje prihoda za 15% do 14,8 milijuna eura, a prihod od prodaje u iznosu od 41,7 milijuna eura za razdoblje od siječnja do rujna 2016 texas holdem poker juegos a gogo. Operativna dobit, EBIT, za posljednje tromjesečje iznosila je 3,1 milijun eura, uz povrat od 21%, a od 7 milijuna eura za razdoblje od siječnja do rujna 2016 godine, sa marže 17% texas holdem poker jeux gratuit.

Dobit po dionici za treći kvartal 2016 godine iznosila je 0,092 eura i 0,211 eura za godinu do rujna trick джеме идн poker. Novčani tok od operativnih i investicijskih aktivnosti iznosila je 1,6 milijuna eura u trećem tromjesečju 2016 godine i 3,1 milijuna eura od siječnja do rujna. Promet Kambi porastao je na 37% na godišnjoj razini, dijelom zahvaljujući uticaju nogometnog turnira Euro 2016, kao i kroz partnerstvo sa лотерейными odlukama Novomatic za pružanje potrošačima sportsko klađenje. U trećem tromjesečju također završava partnerstvo Камби španjolski operator Luckia nakon što je odlučio ne produljiti ugovor između dviju kompanija trikovi za pobjedu. Komentirajući izvješće za 3q, generalni direktor Kambi Christian Найлен je rekao: "ja Sam doista rado pružiti odličan niz rezultata za 3q igrajući poker online. Naša neusporedivo usluga dovelo do povećanja prometa operatora za 37%, što je dovelo do dobrih rezultata za Kambi-rast operativnog profita za 25%".
"Mene je vrlo ohrabrujuća, partnerstvo koje smo potpisali sa prestižnom gaming tvrtka NOVOMATIC Lottery Solutions, gdje kombiniramo napore za stvaranje modernog višekanalni rješenja za igre na sreću, regulirani od strane države, što je ključni ciljni segment za Kambi"..