Zakonodavci države New Jersey već neko vrijeme razmatraju mogućnost hvatanje Atlantic City, u nadi da će se moći riješiti svoje financijske probleme s kojima se trenutno suočava kockanje grad texas holdem full house rules. Samo nekoliko dana prije je pridonijela je novi prijedlog, koji će gradu 130 dana na razvoj plana za rješavanje financijskih problema, ili država će preuzeti na sebe odgovornost šanse dobiti jačine ruku u pokeru. Sada, čini se, čelnici države pokušavaju iznaći kompromis, prije nego što bilo koji zakon će biti usvojen šanse za ruku u texas hold ' em.
U ponedjeljak je govornik na Demokratskoj skupštine Vincent Прието je objavio da je proteklog vikenda je razgovarao sa Steveom Sweeney, predsjednik Senata, o tome kojim putem treba ići, da spasi Atlantic City.Прието je rekao da to nije bila njegova ideja za stvaranje zakona i staviti ga u nečijem grla, da se ne radi o tome, da biste stvorili nešto, a o tome, kako bi se postigla nešto za grad. Predstavnik Sweeney je potvrdio da su oba zakonodavac izrazio, ali ni Прието, ni Sweeney nisu rekli da će se dogoditi u okviru mogućeg kompromisa. Guverner Chris Christie rekao je prošli tjedan da je on radije da je zakon usvojen u Senatu, je bio korišten, ostavljajući financije Atlantic City se odmah predao državi šanse za ruku u pokeru. Međutim, on će razmotriti drugi zakon, ako ga predstavit će mu demokratski lideri. Vjerojatno ovaj tjedan Прието će predstaviti svoju novu meru, koja će stvoriti novu ploču od pet osoba, zajedno s posebnim čarobnjak koji će postaviti ciljeve, koje treba postići grad casino bonus besplatno.
Država će ući u posjed tek nakon što grad neće moći ispuniti mjerila u roku od dvije godine. Marti Смолл, predsjednik Demokratskog vijeća, kao i gradonačelnik Atlantic City Don Guardian izrazili svoju podršku planu Прието. Trenutno dug Atlantic City prelazi 500 milijuna dolara, uz deficit proračuna od gotovo 100 milijuna dolara. bez depozita.