SuperDraft koristi Game Play Mreža za izgradnju sveobuhvatno razvijenog proizvoda u segmentu igre, širi svoju postojeću liniju proizvoda. DraftKings, jedna od najpopularnijih online sportske knjige u SAD-u, je dodan стратегами Morgan Stanley u popis dionica polugodišnjem rast kako izračunati koeficijente u pokeru. Gannett sklapa ekskluzivni dogovor o cijenama na sport s europskom operator Gannett, najveći novinski mrežom u Sjedinjenim američkim Državama, najavio o ugovoru s Tipico USA Technology, američka podružnica njemačkog dobavljača sportsko klađenje Tipico Group kako izračunati bodove u pokeru.

To je stjecanje američke platforme za nas, koji ne samo da pretvara, ali i brzo povećava financijske mogućnosti naše dioničare" kako izračunati koeficijente u texas hold ' emu. Zatim je istraga bila produženo, jer je postalo jasno da je moguće povrede od strane operatera casino su više ambiciozan, nego što se prvobitno očekivalo. Jedan od najvećih operatera kockarnice i kladionice u SAD-u, MGM Resorts International, pri kraju posla, koji on tretira kao promjenu u igri kako mjeriti izlasci u pokeru. On je iznenada i neočekivano prekinula Nakon sudjelovanja u igri na sreću prijevara prošle godine, bivši Star zaposlenik u Sydneyu bio je osuđen na dvije godine zatvora mjesta uroka mađioničar 4 nivoa.

Generalni direktor i osnivač SuperDraft SuperDraft Steve Van pozdravio ovu vijest, prepoznavši potencijal, koji to novo partnerstvo donosi platformu. Bilo je glasina da se pojavio potencijalni kandidat za ono zauzeti njegovo mjesto, što se i očekivalo, da će im Caesars Entertainment mjesta čarolija čarobnjaku 4 nivoa.