MJC tvrdi da su oni svjesni situacije i govore o članku 206 trgovački zakonik unutar tvrtke, još od marta, prema lokalnom izvješćima. Biro za inspekciju i koordinaciju kockanja Makao (DICJ) javno odgovoriti na to pitanje, rekavši da MJC mora do kraja mjeseca podnijeti prijedlog za rješavanje problema probability of four of a kind in texas hold ' em. Operator također planira sudjelovati u live utrke iz Južne Koreje i nastaviti simultano emitiranje natjecanja iz Hong konga i Singapura, kao i da se poveća stopa i dobit mogu li kockanje uzrokovati probleme sa srcem. Prema pravilima, MJC treba sipati kapital u roku od 60 dana, kako popraviti situaciju ili da se raspusti društvo.31 mogu li kockanje uzrokovati srčane bolesti.
Izdanje na portugalskom jeziku Hoje Macau, navodno, napomenuti da je zbog nastavka štete korporativni kapital društva smanjen je na manje od polovine od onoga što je pri osnivanju kompanija, ističući da bi to bilo kršenje zakona, navedene u Komercijalnom zakonu MSARM mogu li kockanje biti investicija. "Međutim, imamo niz mjera za povećanje stope", - dodao je on.

"Početkom rujna, ćemo ažurirati naš sistem klađenja koji rade već više od dva desetljeća mogu li kockanje uzrokovati zdravstvene probleme. Prema Makao TDM, Thomas Lee je rekao da je iznos oklade su doveli do gubitaka,koji su iznosili oko 4 000 000 000 000 MOS (504 339 301 dolara trend kockanje u hong Kongu. Također se planira više raznolik program susreta, a na početku sljedeće godine planirana međunarodna utrka za žene-jahači.. Ako popravak ili uklanjanje ne dogodi u roku od 60 dana, administrator može suočiti kazne, uključujući i zatvorske kazne.