Topping je rekao da je William Hill podnese dokumente za licenciranje u slot regulatori Nevada za transakcije najbolje australske web stranice za online poker. godine, a kojima se trguje na Londonskoj burzi od 2002.

Китсе na Karibima. William Hill stječe društvo za 14,25 milijuna dolara u gotovini prije podešavanja obrtnog kapitala i pruža конвертируемый kredit za 1,4 milijuna dolara najbolji bankovni račun za kockanje.

Generalni direktor Brandywine Joe Asher, rekao je, da je i vrijeme prodaje tvrtke 3 godina imaju strateško značenje, jer William Hill kupio dvije od svojih najvećih konkurenata, Leroy's i Cal Neva. "Ove tri vodeće tvrtke pružaju Уильяму Хиллу dobru priliku za jačanje vodeće pozicije u industriji sportskih kladionica u SAD-u", rekao je Topping najbolji australski stranica je online kockanje. Su brandywine je u privatnom vlasništvu te je licenciran državnim igra organa, u lipnju 2008 kako podnijeti zahtjev za online casino dealer.
"Također bi bilo lijepo biti u istoj momčadi s vic druge noći zbog nekog Salerno i Jeff Siri i njihove kolege iz American Wagering i Cal Neva". Tvrtka koja je osnovana 1934. "Željeli smo imati veličinu i opseg, i to je odlična prilika da se uspostavi u Nevadi" kako primijeniti krpa brzine black jack.