Ali zbog расплывчатости formulacije zakona licencirani online operatori imaju румынскую licencu, zabrinuti da će im prostorijama promovirati svoje proizvode na Internetu čak i preko svoje web stranice."Лексология", izvijestio je da je parlamentarne komisije izrazili mišljenje o tome da su linkovi u billa na "prostor" se može protumačiti kao, uključujući web-mjesta licenciranih operatera Rumunjskoj koliko košta utor za iphone 8.

Rumunija-zadnja zemlja koja je s obzirom na nove restrikcije na pravo lokalnog licenciranog operatera kockanje oglašavati svoje proizvode koliko košta iphone x 64 GB u otvoru za kartice. Jednako je nejasno, uključuje li link na "specijalizirane publikacije" podružnice online гемблинга ili vijestima koliko košta iphone x u otvoru za kartice Nigerija. U zabrani tv reklama nedostaje jasnoća u vezi toga, odnosi li se jednako primjenjuju na program rumunjske proizvodnje, kao i na sadržaj međunarodni razvoj, koji se prenosi u Rumunjskoj koliko košta iphone x u otvoru za kartice.

Rumunjska vlada sada ozbiljno razmatra ovu ponudu, i samo konačno odobrenje Senata sprječava promjene postati zakon zemlje larry the lobster slot online free.