Paddy Power je napravio više od 5000 pojedinačne licitacije na predsjednik utrku u SAD-u 2016, a Hillary Clinton je apsolutni favorit snake eyes pri prvom bacanje kocke.
Unatoč kašnjenje od planiranog predsjedničke oglasi Clinton zbog nekog izričitog skandala koji uključuje njezin brat Anthony Родэма i dvije političke pouzdanih ljudi, glasnogovornik Paddy Rory Scott je rekao da je od nedjelje navečer Clinton je dobio oko 33% pojedinačnim ulozima na utrku.Šanse Paddy na pobjedu predsjednika Clintona na predsjedničkim izborima u SAD-u čine 6/5, a slijede nekoliko republikanaca, kao što je bivši guverner Floride Jed Bush (4/1), senator Floride Marco Рубио i guverner Floride Scott Walker (10/1), kao i zagovornik sportskih kladionica i online kockanje guverner New Jerseya Chris Christie (12/1). Bookmaker također prihvaća oklade na победившую stranke na čelu demokrata, na 4/6, republikanaca na 6/5 i Neovisni na 50/1.
Očekivani paul predsjednika 2016 godine: čovjek-8/13, žena-6/5 križaljka "snake eyes u kosti". U međuvremenu Betfair je pokrenula "Program za predviđanje Betfair", čiji je cilj pokazati kako kladionica Betfair objavljuje na Općim izborima u velikoj Britaniji u realnom vremenu i na mobilnim i desktop uređajima. Online aplikacija Betfair Predicts je stvorio digitalnim agencijom Grand Parade snake eyes u kosti vrijednost. Podaci se uključuju u sebe, tko će biti sljedeći premijer, koja je stranka će najveći broj mjesta i još mnogo toga. Podaci o stopama stalno uspoređuju s osnovnim selektivna agencijama, socijalnim mrežama i ekskluzivnih informacija Betfair i da će se pojaviti u vizualno atraktivne oblike, kao što su interaktivna mapa izbornih jedinica, od danas do 7 snake eyes na stolu za igre u kosti разгадка кроссворда.

svibnja—Dana na općim izborima u velikoj Britaniji. "Kao tvrtka temelji na tehnologiji i inovacijama, drago nam je predstaviti našu novu aplikaciju za političke prognoze Betfair za sve koji su zainteresirani za razumijevanje toga kako će se održati opći izbori", rekao je Alex Deacon, direktor inovacija Betfair fallen london bdr najbolji u otvoru za kartice. "Betfair je oduvijek nudio transparentan način praćenja rezultata političkih događaja, ali ovaj program utjelovljuje ove prognoze u život zabavan i jednostavan način." Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.