Tako da u prvoj polovici [2019 godine] kod nas će biti dovoljno uvjeta za podnošenje zahtjeva za dozvolu za rad [za palače Grand-Lisabon] od vlade". Sada je on pitao vlada Makao dopusti od 300 do 500 stolova za igre na sreću, prema riječima generalnog direktora i zamjenika predsjednika Амброуза Sa Shu Фая.
Prema nedavnom financijskom izvješću SJM, tvrtka je u prosjeku управляла "1408 igra stolovima masovno tržište" i "291 igra stolovima VIP" u Makao. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kako pobijediti u slot mighty cash. Tvrtka pokazuje uspješan rad u trećem kvartalu, kao rezultat koji prihoda od igara porasla je za 9,5%, što je SJM koristi, kako bi se uvjerio da je vlada u tome, da je veće, igre operacije će donijeti više prihoda grada kako osvojiti novac u casino.

Palača Grand-Lisabon, za izgradnju kojih je potrebno 4,6 milijardi dolara, očekuje da će biti završena u posljednjem tromjesečju iduće godine, ili u 2020 godine, predviđa brokerska tvrtka Sanford C kako pobijediti automata za мегабаксы. Da se smirim regulatora, Tako je tvrdio, da je tvrtka перераспределит dio inventara stolova od postojećih mjesta u gradu u svoj novi projekt Cotai regras do texas hold ' em poker. On je također istaknuo da je tvrtka s optimizmom gleda na rast bruto igra prihoda Makao (GGR) u narednoj godini, koji, po njegovom mišljenju, će biti povećan, posebno zbog novog mosta hong Kong-Zhuhai-Makao. zbog visokih troškova izgradnje ovog objekta i niske stope prinosa na ulaganja u prvih nekoliko godina nakon otvaranja očekujemo da će Veliki dvorac u Lisabonu će koštati jeftinije od drugih nova nekretnina Котай". Bernstein izjavio je nedavno o Grand-Lisabonu: ".. regras e como jogar poker.