Očekuje se da će oluja proći južno od Makao u vikend люкси Indonezija. Vlada заморской SAD se obratilo predsjedniku SAD-Дональду Трампу, koji je proglasila izvanredno stanje i naredio o federalnom pomoć otocima domino i poker. Državnih dužnosnika tereti za lijene operacijama za obnovu i nedostatku planiranje za slučaj nepredviđenih okolnosti nakon toga. Oglas pravovremeno: tajfun Мангхут, pod nazivom метеорологами "супертайфуном", kreće prema obali Guangdong, dok mi govorimo, kroz sjeveru Filipina online-poker u Indiji легален.
Makao razmatra uvođenje ovlasti suspenzije igre operacija od tada, kao i prošle godine, na njega je pogodio tajfun Хато. Ako oni to nisu učinili, onda bi rizikovali i ne platiti za izbivanja online - poker u Teksasu pravni.

Igra regulator Makao, DICJ, dobio nove izvršne ovlasti za potpuno zatvaranje operacije casino kockanje centru u "izuzetnim okolnostima" online poker u Turskoj. U srijedu, vlada je Makao donio u kao primjer "tajfun ili nepovoljne vremenske prilike" pravni.