Vermantia, vodeći multi-dobavljač virtualnog i žive sportski sadržaj za lutrije i licencirani operateri diljem svijeta, objavljuje danas o pokretanju prve virtualne igre baseball u industriji.
Vermantia koristila profesionalne бейсболистов, najnovije tehnologije hvatanje pokreta i napredne tehnike animacije za stvaranje prve u industriji virtualnu bejzbol igre, koje će ga stalno rastući asortiman vlastitih i drugih igara postoji li casino u blizini New Ulm. Igra je predstavljena u punoj visokoj rezoluciji, u njoj su velike planove igrača, dinamična rasvjeta i uzbudljiv baseball stadion, da bi kupcima najrealniji i atraktivan iskustvo stope. Igra nudi i različite stope tržišta i mogućnosti postavke, automatski ili žive komentari na bilo kojem jeziku i logiku igre, prilagođenu za bilo normativnog okvira. Koristeći platformu Vermantia CONNECT, lutrija i igre operateri širom svijeta mogu ponuditi svojim klijentima pristup jedinstvenom izboru od više od 16 virtualnih igara kroz svoje maloprodajne, online i mobilne kanale Minnesota.
Komentirajući, Yannis Гангас, glavni direktor proizvoda Vermantia, rekao je: "Pokretanje virtualnog sporta dokazuje kontinuirane napore Vermantia na razvoju svojih portfelja proizvoda i njegova prilagodljivost na rastućim potrebama i zahtjevima svojih kupaca. Proizvod nudi novi pogled na virtualne igre, koji donosi igrača na stvarnom iskustvu pregled igre. Mi vjerujemo da je virtualni baseball će biti privlačan u svim regijama, gdje je bejzbol je glavni sport, o čemu svjedoče postojeće obveze prema klijentima, kao i za međunarodne licenciranim operatorima koji traže brzu i uzbudljivu igru s visoke kvalitete grafike i jedinstvene stope tržišta" comprar fichas de poker online. Pomoć Tel comprar jogo de poker profissional. Вермантия: +30 213 00 65 500 Diana Теодориди, Koordinator za marketing i komunikacije Hudson Sandler Broj: +44 (0) 207 796 4133 Alex Brennan Bertie Berger Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра comprar fichas de poker profesionales.