Uzmi od toga vrlo malo, jer je trenutni star bek Chiefs Patrick Магомес još uvijek bio u igri Texas hold ' техникуме, a kako Svet u tih godinu dana bilo je svega 7-9 godina. Na otoku krku sada +1200 i izgubio samo jednom, od početka 1-5.

Koliko je ludo dobar je rezervni QB Eagles Nick Falls u posljednje dvije sezone?On sada vodi 3: 0, uz kamatu u drugom periodu u odnosu na zadnje dvije playoff, a svi ostali branitelji-to je kombinirani 4-15. Kauboji навещают Ovnova u subotu navečer plastična kutija za pohranu гифи s kotačićem.

Kod chicago kickers Cody Parka ove sezone imao problema s udarcima u stalak i na potencijalnom победном полевом голе protiv Philadelphia na zadnjim sekundama i to ne samo hit na lijevoj strani vertikalno, ali i prečku od 43 metara plastični spremnik za pohranu s рицинусом. Sveci sada +250, Vođe +400, Ovaca +400 i Patriota +550.
O pokretu očiju: Eye Motion-dobavljač softvera za B2B industrije kockanje igre, koji stvara HTML5, branded automatima, igre intelektualnog vlasništva s korisničkim motor Eye, platforma online-casino i platformu za društvene igre. Četiri favoriti oklada na pobjedu u Суперкубке LIII na prvu nedjelju veljače u Atlanti su NFC-najbolje "New Орлеанские sveci" (+240), NFC broj 2 "Los Анджелесские ovaca" (+435), AFC-najbolje "Vođe Kansas City" (+470) i AFC broj 2 "New England Patriots" (+650).Šanse pod uvjetom ljubaznošću OddsShark.com Jer sve četiri momčadi su utakmice doigravanja u prvom krugu, malo toga promijenilo na vrhu, ha i ne mora promijeniti plastična kutija za pohranu s kotačićem. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Vijci nisu izgubili izvan Los Angelesa ove sezone i obići će Patriote u nedjelju.Далласские kauboji su novi pobjednici super bowl na dalekom броскам na +1800, iako su oni bili samo podanici, выигравшими vikend Wild Card, pobijedivši сиэтлских сихоксов. Filadelfija je dobila +2800 zajedničke snimke s индианаполисскими кольтами osvojiti super bowl, ali sada je "Eaglesa" imaju +1400, kada su ponovno otići u New Orleans, u nedjelju kao najveći autsajderi vikenda plastični spremnik za pohranu na колесике.