Samo razmislite – ako bi im uspjelo osvojiti što više pobjeda u finalu, koliko imaju, ovi neredi bi mogli biti još više burna!Konačno, Sam Stein skinula događaj broj 31 slet ove godine i torbicu za 420 802 dolar i narukvica, koje uključuje na njega.

Gabriel Hole iz Montreala i popeo se na četvrto mjesto, budući da poker igrači u zemlji su se vratili u "Canucks" što znači rano isplata za blackjack turnir. Možda oni i nisu osvojili Stanley Cup-a, ali Kanada je uzeo dom svoj četvrti WSOP narukvicu, jer njezini građani su dominirali na vrhu broj žetona događaj broj 32 što znači zemlja blackjack.

Kirk Caldwell bio najsretniji od svih, kada je osvojio svoj prvi u povijesti narukvica, a zajedno s njim novčanik u iznosu od 668,276 dolara najbolji program za istraživanje texas hold ' em pokera. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра najbolji program za baciti kockanje. Ovo je njegova prva narukvica, a to znači da ga se doživotno dobitak iznosio oko 3 milijuna dolara najbolji program za učenje blackjack turnir. Ako se isplata narukvice i solidan novčanik u iznosu od 442 183 dolara nije bilo dovoljno samo po sebi, on je pobijedio jednog od velikih igrača u poker najbolji program za istraživanje poker reddit.