"Vidio sam komentare o tome da igre ne bi bili tako složeni, kao što su ilegalne igre", rekao je Bernhard scena s Jenny black jack Randall. Tehnički direktor Ultimate Gaming Chris Derussy predstavio je članovima komisije detaljno izvješće o sustavu crni jack randall marija Hawkins. Div društvenih igara Zynga Inc.izjavio je u četvrtak da više neće tražiti dozvolu za igranje u Nevadi dobri poker ruku prije flopa.
"Tehnologija je skup", rekao je Derussy dobre nagrade za noć u casino. Derussy, rekao je da je Ultimate Poker odigrao je više od 9,1 milijun poker ruku i proveo oko 100 000 poker turnira od njegovog lansiranja dobri poker ruke za početak. "Prvi put u Americi možemo vam ponuditi siguran i siguran online poker" dobri poker ruke za početak. Ultimate Gaming je dobio konačno odobrenje u četvrtak od Gaming komisije Nevade, da upravljaju onim što su trenutno je jedini pravni mjesto za poker na Internetu u državi.
Derussy, rekao je da je tvrtka odlučila da nekoliko manjih tehnoloških problema tijekom terenskih ispitivanja. "Zynga čini fokusiran izbor u korist odricanja od dobivanja licence za igre u pravi novac u Sjedinjenim američkim Državama", - rekao u društvu.