Programer softvera za online igre EvenBet Gaming je najavio potpisivanje sporazuma, u skladu s kojim on će svoje posebno spremno rješenje za digitalni poker progresivnom новатору platforme InBet Games. Podružnica nizozemske tvrtke digitalnih aplikacija iGaming Network NV, EvenBet Gaming je rekao da joj je "bogata" inovacija u poker operatorima online igre "izuzetnu pouzdanost i skalabilnost", a razvijen je za oživljavanje vertikalno, koju mnoge tvrtke, možda ranije nisu primijetili. Dmitrij Старостенков, generalni direktor EvenBet Gaming, izjavio je u službenom priopćenju da InBet Games dijeli "njuh njegove tvrtke na univerzalna softverska rješenja", prije nego što izjaviti, da je on bio zadovoljan svoje "sposobnosti" online casino free bonus za registraciju pravi novac SAD. "U narednih nekoliko godina postoji veliki potencijal za međusobne rasta, i radujemo se što su sve više i više igrača će naše ažurirane poker igre", - navodi se u priopćenju Старостенкова u četvrtak recette rulet charlotte aux fraises.
"Ovaj sporazum omogućava daljnji dokaz da nudimo vodeći poker proizvod pod ključ na tržištu" recette rulet blanquette de veau facile. Старостенков dalje objasnio da InBet Games u zadnje vrijeme je postao vodeća platforma za operatera iGaming u mnogim zemljama Istočne Europe i, osim toga, planira se širiti diljem svijeta, uključujući i na tržištima Afrike i Latinske Amerike recette avec rulet de boeuf. EvenBet Gaming je također izvijestila da je u posljednjih devet godina je pomogao pokrenuti oko 50 online poker soba, a nedavno je napravio još jedan korak dalje, predstavivši novu dnevnu sportsku uslugu mašte, za koju operateri mogu se jednostavno integrirati u svoje postojeće ponude oni grade kockarnice u Озарке. Sa svoje strane, Pavao Kraljice, direktor za razvoj poslovanja InBet Games, izjavio je da je sporazum s EvenBet Gaming će osigurati platformu njegove tvrtke "najnoviji ključna komponenta of poker" još je uvijek bilo tesco izdaje mjesta isporuke u ponoć.
"Nas je privukla jednostavnost integracije i čak je kompanija EvenBet Gaming na ponovno razmatranje poker prostora uz nove formate datoteka, kao što su kineski open osoba" - navodi se u priopćenju Kraljica plaćaju li iste automata. "Zajedno smo pružiti dublje interakcije korisnika s matematičkim движками, koji poboljšavaju igrivost i gameplay"..