Projektirati Gaming velike nade na izdanje svojih najvećih utora ovog ljeta s lansiranjem Ted Megaways™, pri tome slot će biti dostupna svim operatorima koji pružaju sadržaj od tvorca sadržaja casino danas ( 30 koliko košta tecno pop 3 pro u otvoru za kartice. srpnja 2020 godine ) koliko košta tecno pop2f u otvoru za kartice.

Originalni utor, inspiriran filmom 2012. godine, je jedan od najuspješnijih kreacije Projektirati Gaming, a sada je dobio obradu Megaways™ s 117 649 različitih načina za pobjedu, i dodatkom besplatnih okretaja smokin' i трансформирующихся tajanstvene simbole texas hold ' em za pravi novac online.

Joe Первис, direktor za marketing i odnose s Projektirati Gaming, komentiranje izdanje Ted Megaways™, je rekao: "oduševljeni Smo što možemo najaviti nastavak ted™ u ovom prokleto dragi termin! "Medvjed, потягивающий pivo, grublje nego ikada, u našem najnovijem izdanju, koji je, nesumnjivo, naći će odgovor ljubitelji originalnog mjesta, kao i kod onih koji vole doživjeti Megaways™" texas holdem poker za pravi novac. Aparati Megaways™ uključen u najnoviju verziju Plana, objavljen pod licencom Big Time Gaming. texas holdem poker za pravi novac online.