Neto operativni gubitak iznosio je 7,3 milijuna dolara, što je za 11,9 milijuna dolara više nego do 2017 gaming aplikacija za zaradu novca.

Rast prihoda ostvaren je u oba segmentima poslovanja, uglavnom zbog nastavka implementacije terminala u Grčkoj, novih prihoda od interaktivnih i virtualne sportove i povećanje prihoda od novih kanala, nudi postojećim klijentima koliko košta tecno pop 3 plus u otvoru za kartice. "Ova akvizicija stavlja 888 u još povoljniji položaj iskoristiti značajne mogućnosti za rast u SAD-u i stvoriti dodatnu vrijednost za naše dioničare.

Za brand Stars Group slijedili Lottomatica i Sisal koliko košta utor tecno pop 4 u Nigeriji. Posao će 888 nezavisni kontrolu nad svojim strategija rasta u SAD u budućnosti, navodi se u priopćenju 888, objavljenom u utorak. Studeni 2013 marke 888poker i 888casino rade u New Jersey koliko košta tecno pop3 u otvoru za kartice. Budući da je trgovina na malo usporava, talijanski regulator za kockanje AAMS je ovog tjedna objavio ukupne tržišne dinamike studenog, detaljno описав ne zaostaje sektor maloprodaje, pomogao on-line rezultati koliko košta utor tecno pop3 u Nigeriji.