Nogometni klub "Southampton" najavio svoju potporu RecoverMe, mobilnih aplikacija za zdravlje, koji pomaže korisnicima se nositi s ovisnosti o kockanju kome pripada casino golden nugget u Atlantic City.
Klub Engleske Premier lige će promovirati rast i dostupnost aplikacije, nastojeći da bi liječenje više pristupačnim i povoljnim za one koji pate od ovisnosti twitter sajta Maryland live. Dizajniran tri mlađa od strane liječnika, program RecoverMe pruža potporu posrnulim igračima pomoću utemeljena kognitivno-bihevioralne terapije sa zajedničkim ciljem sprječavanja štete povezane s kockanjem, na nacionalnoj razini."Drago mi je najaviti potporu kluba RecoverMe", - rekao je David Thomas, komercijalni direktor nogometnog kluba "Southampton"."Klub je vrlo ozbiljno shvaća svoju odgovornost za promociju odgovornog kockanja sport, i važno je da smo se aktivno istraživali nove mogućnosti za ostvarenje naše opredjeljenje za ovaj slučaj."Ponosni smo što podržavamo pokretanje programa RecoverMe, i drago mi je priliku raditi s organizacijom, koja je tako usko povezana s našim vrijednostima" kalendar poker turnira u Maryland live.
Suosnivač RecoverMe Минал Jane je također izrazio svoje divljenje partnerstva."Iskreno vjerujemo da je RecoverMe će biti spas za one koji pate u tišini", rekla je ona."Bilo je nevjerojatno vidjeti koliko je motiviran"Southampton "u stvaranju ove značajne promjene, i mi smo vrlo sretni da rade s njima na ovom i nadamo se da je ovo tek početak". rezultati turnira u Maryland live.