To je ono čemu sam se nadao, da će to pomoći, u prvom redu" kockanje u Sioux City.
"Čini razlika je u tome što u jednoj zemlji mnogo pametnih pravnika ili lobista, koji ionako određuju stvari, a drugi ne", - парировал Паллоне Iowa. Također su svjedočili ključne figure u oblasti prava, sportskog managementa i sportskog poštenja kockanje u južnom Bostonu. "Stvar je u tome da se omogući legalizaciju klađenje na sport u takvim državama kao što su New Jersey, koji to žele. Unatoč neko rasprava o potrebi zaštite prava potrošača i sprječavanje kockanje među maloljetnicima, saslušanja nisu otkrili mnogo novih, i nije bilo nikakve pretpostavke o tome da iz ovoga može nastati bilo kakav zakon ili propis u državi Virginia. "Najvažnija stvar za mene je ono što sam htio bih da mi legalizirani klađenje na sport", odmah je priznao Паллоне najbolji online poker turnir.
Umjesto toga, jučer ovu grupu je predstavljao Peter Шенке, predsjednik Rotowire.com i predsjednik Udruge o trgovini sportskim fantazije, kao i Steve Брубейкер, voditelj Udruge za trgovinu sportskim fantazije za male poduzetnike. Trenutak slave Паллоне došao, kada je, zajedno sa šefom Rotowire Шенке na tribini mp skupštine zahtijevao objasniti zašto DraftKings podnio zahtjev za dobivanje dozvole za igre na sreću i dobio ju je u velikoj Britaniji, ako natječaji nisu bili kockanjem.Шенке je odgovorio da su zakoni o kockanju u velikoj Britaniji bile su i "stroži" najbolja tehnika za dobitak na pokeru.
Neki članovi odbora su također bili slabo informirani o karakteru natjecanja i zamršenosti tim pitanjima najbolje on-line aplikaciju za poker.