Sada, zbog toga što popisa smanjen zbog ozljeda, oni zauzimaju 4-5 mjesto i gotovo ne uspijete snažan NFC варфрейм kako da biste dobili dodatne mjesta za варфреймов. Cool igra – i ne samo zato što je to jedna od dvije utakmice između momčadi s evidencije na pobjede – to je "Buffalo Биллс" (7-2) na "Аризонских кардиналах" (5-4) варфрейм. Oni misle da je ovaj trend će se nastaviti i ovaj tjedan", rekao je Авелло."San Francisco 49ерс" gotovo je osvojio super bowl prošle godine i bio je jedan od favorita za pobjednika u ovoj godini. Oni su sretni zadobiti pobjedu nad [беспроигрышными] zrakoplova prošli tjedan", rekao je Авелло. Kao što se i očekivalo, "Sveci" su se preselili iz favorita sa 7,5 boda do 9,5 kako provjeriti mjesta.

Do jutra nedjelje linija postavljena na oko Arizona -2,5 варфрейм. Vrijeme će biti strašno – hladno, kišovito i vjetrovito, – ali "Jaguari" (1-7) izgubili sedam utakmica zaredom.
Nedjeljom igre, Igra se u ponedjeljak,. To je ono što je bio ugrađen u naš život da vidi ovu naredbu svake godine kako biste dobili mjesta za inventara.
Ali oni su stavili do 9,5", rekao je Авелло casino "pima mine road desert diamond". U međuvremenu, "Sveci" (6-2) izgledaju jaki zahvaljujući povratku prijemnika Michaela Thomasa i Эммануэля Сандерса.