Pa neki klubovi traže prvo prebaciti svoju djecu u kuće, uz pomoć virtualne stvarnosti koju vrstu blackjack ima najbolje šanse.
"To je ključ za ovoj industriji — kao što su ovi stariji dečki komuniciraju s ovim mlađim grupu klijenata i zaposlenika', rekao je on.Кляйнханс je rekao da su neki vlasnici sada prenose klubovi svojim sinovima i kćerima, i ostalim članovima obitelji.Клайнхансу se pridružio na izložbi sin Blake, koji upravlja njihovim iskustvom virtualne stvarnosti. Evans se udružuje s Терпоном, kanadski proizvođač VR-kamera i opreme u industriji zabave za odrasle, promovirati koncept živih virtualni ples za vlasnike klubova.
Kupci mogu dati djevojke savjet u svlačionici putem svoje e-novčanik i ostavljaju komentare u razgovor vijesti casino Kings Mountain 2021. "Mi pomažemo klubu prikazati svoje djevojke i ponude na Internetu'. "Striptiz klubovima ne umiru', rekao je Evans ključni poker soba na king ' s teren. On se nije složio s onim što je usluga izravan prijenos naštetiti pohađanje kluba, a time i zarade.Миллениалы veća je vjerojatnost da bi posjetio striptiz klub, ako bi oni to doživjeli na Internetu i komunicirao s curama, rekao je Клейнханс, mišljenje, разделяемое Эвансом datum otvaranja kockarnice kings mountain.
Prije deset godina, kada je u разгоряченной gospodarstvu znakove propasti, new york developer Steve Виткофф udružio se sa grupom u крупномасштабном projektu u Las Vegasu, promotivni plakat američkog poleta. Don Клейнханс pokazali vlasnicima klubova, posjetiti izložbu, druga je iskustvo virtualne stvarnosti.Клейнханс nudi izravan prijenos na 360 stupnjeva iz svlačionice striptiz-kluba u Tampi, na Floridi, u Одиссее 2001, u kojem je on suvlasnik mogu li otpisati dug card.