Uskoro operator kladionica Ladbrokes Coral će smanjiti jamstvo budžet, ako u velikoj Britaniji vlada na kraju odluči smanjiti razinu kamatnih stopa u terminalima za klađenje s fiksnim koeficijentima (FOBTs).
U pokušaju boriti sa problematičnim kockanjem državni službenici u Velikoj Britaniji su u procesu razmatranja ponude po novom zakonu, uključujući i onoga koji nudi niže maksimalne stope na FOBTs sa £ 100 za spin na samo 2£ stope u kosti 6 i 8. Za Ladbrokes Coral takav korak snažno utjecati na njegove prihode, što može potaknuti operatora stope inicirati neke promjene—na primjer, smanjiti njihov jamstvo budžet stope u kosti s najboljim koeficijentima.
Ladbrokes godišnje troši 8 milijuna funti (11 milijuna dolara) za sponzorstva sportskih aktivnosti, gotovo 3,5 milijuna funti od kojih su posvećeni u devizama stope u kosti protiv stola. Bookmaking div također sponzorira Kupa lige ragbi i Шотландскую profesionalne nogometne lige, osim партнерствам sa снукером i дартсом ažuriranje utora za ledena pojačanja mhw. U intervjuu Bi-bi-si grupa kockanje je rekao da "ozbiljno smanjenje kamatnih stopa" može utjecati ne samo na radna mjesta i ministarstvo finansija, ali i na sami sport, iako su skokovi mogu biti manje osjetljiva na smanjenje sponzorstva, s obzirom da je sport "ulazi u DNK kladioničar" s dugom povijesti sponzorstva i partnerstva. "Sportska sponzorstva-to je dvosmjerna ulica, da, mi smo dobili informaciju, ali to također pomaže u sportu financirati sve svoje strukture sve do financiranja na lokalnoj razini", rekao je Лэдброкс новостному izdanju. "Utrka dolaze u DNK kladionice, a neki sponzorstva i partnerstva odlaze u prošlost, na puno godina, imaju priču i udruge koje ih čine vrlo vrijedne i zauzimaju prvo mjesto u popisu, koji treba nastaviti". Osim Ladbrokes, bookmaker William Hill je također najavio da će također razmatra mogućnost revizije svojih programa sponzorstva u slučaju promjene zakona o FOBTs, uz napomenu da joj je sponzorstvo na utrkama u iznosu od 1 milijuna funti može biti "ugroženi", ako je maksimalni ulog FOBT će biti postavljen prenisko dodatni utor mhw iceborne 2 nadopunjuje. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра dodatni utor mhw iceborne 3.