Novi španjolski projekt od direktora Eurocoin Colin i Nika Вейтча će biti službeno predstavljen u svibnju epiphone riviera p93 vs casino. Osnovana je u okviru saveza s dioničar-partner Fernando Дюмоном, koji je već radio s tim na više neformalnoj osnovi u roku od prethodne dvije godine, E-Service España-to je posao za poslije-prodajne usluge i održavanje zabavnih i zabavnih strojeva, sa sjedištem u gradu: a Coruña, Galicija schwalbe black jack 26 x 1.95.
Novo preduzeće je pokrenut na izložbi Interazar 2014 godine u Madridu prošli mjesec, i sada se bliži kraju web stranice tvrtke schwalbe black jack 26 volumen. "Siguran sam da je španjolski tržište biti zadovoljni s našim novim ponudama održavanja i prodaje, koji su u potpunosti razvijeni kako uštedjeti našim klijentima, kao i vrijeme i novac", rekao je Dumont schwalbe black jack 26 tubeless.
Colin Вейт dodao: "Radeći zajedno i koristeći veliko industrijsko iskustvo Fernando, vrlo smo sigurni da окажем pozitivan utjecaj u Španjolskoj" schwalbe black jack 26 x 2 1. Eurocoin donosi pribor, rezervni dijelovi i pribor proizvođačima i operaterima zabavnih strojeva. kao što se često događa blackjack.